Bezorging 6 dagen per week & op dezelfde dag
Meer dan 25 jaar ervaring
7 dagen versgarantie
We scoren een 8.8/10 bij onze klanten
De mooiste kerstboeketten en kerst-cadeaus voor jouw familie en relaties

Kerststuk bezorgen

Met zorg voor je samengesteld, en bezorgd op het juiste moment.

Bekijk alle kerstboeketten
Kerststuk bezorgen

Kerststuk en kerstboeket bezorgen

De decembermaand komt steeds dichterbij. Voordat we het weten zitten we aan het kerstdiner en kijken we terug op de mooie momenten van het afgelopen jaar. Wie heeft jou dit jaar een speciaal gevoel gegeven of wie heeft er voor jou klaar gestaan? Verras deze persoon met een handgemaakt kerststuk of een prachtig kerstboeket. Je mag het natuurlijk ook cadeau doen aan jezelf!

Prachtig kerststuk bestellen

Een onmisbaar item tussen ieders kerstdecoraties is toch wel het kerststuk. Onze kerststukjes zijn te verkrijgen in allerlei soorten, maten, kleuren en vormen. Zo hebben we een passend kerststuk voor in elk huis, interieur en elke ruimte. Ga je voor een klein kerststukje in de traditionele kleuren rood en groen, versierd met dennenappels? Of heb je liever een groot en elegant kerststuk met kaarsen en gouden details als stralend middelpunt van je kersttafel?

Ons uiteenlopende assortiment biedt voor ieder wat wils. Een kerststuk is een populair item, zowel als (kerst)cadeau of om jezelf te verwennen. En het makkelijkste is: jij bestelt en wij komen het kerststuk bezorgen tot aan je deur, zodat je snel kunt genieten van dat extra beetje kerstsfeer!

Een kerstboeket bezorgen met oog voor details.

Niet alleen met een kerststuk haal je het kerstgevoel in huis. Bekijk ook eens ons assortiment speciaal samengestelde kerstboeketten. Aan de hand van prachtige kerstbloemen in allerlei kleuren en maten stellen wij een boeket voor je samen waar je jezelf of iemand anders mee verwent. Plaats een kerstboeket als eyecatcher op de salon- of eettafel, naast de tv of in je werkruimte. Bestel het boeket dat er voor jou uitspringt en onze bloemisten zullen het kerstboeket bezorgen aan huis of bij die ene speciale persoon die je wilt verrassen.

Kerststukje bezorgen voor relaties

Ben je voornemens om dit jaar naar al je relaties een kerststukje te sturen stuur ons dan even een email. Je krijgt dan van ons een bestandje waar je de adressenlijst zo in kunt plakken. Wij importeren deze dan en koppelen hem aan het door jou gekozen kerststukje, wil je per kerststukje een persoonlijke tekst of wens toevoegen? Geen probleem, je kunt voor ieder adres een andere tekst opgeven. Naast een persoonlijke tekst kun je ook een extra product toevoegen, bijvoorbeeld een fles wijn of champagne. Op die manier maak je jouw kerstgeschenk nog completer, dat zal zeker worden gewaardeerd door je relaties.

Hoe lang blijft een kerststuk goed

Hoe lang een kerststuk goed blijft, hangt af van verschillende factoren, zoals de gebruikte materialen, als het kerststuk uitsluitend uit groen en decoratie bestaat aan dit veel langer zijn dan als er ook bloemen in verwerkt zijn. Daarnaast zijn de omgevingsomstandigheden en de zorg die je eraan besteedt een belangrijke factor. Over het algemeen kunnen kerststukken met de juiste lang meegaan meegaan. Hier zijn enkele tips om de levensduur van je kerststuk te verlengen:

– Water geven: Zorg ervoor dat het steekschuim van het kerststukje altijd vochtig is. Controleer dit regelmatig en vul het bij.
– Plaatsing: Zet het kerststuk op een koele plek, weg van direct zonlicht, verwarmingsbronnen en tocht. Blootstelling aan warmte kan de levensduur van de bloemen verkorten.
– Besproeien: Is het de luchtvochtigheid in de ruimte laag, dan is even sproeien met de plantenspuit een goede optie. Dit verhoogd de luchtvochtigheid op en rond het kerststukje.

Een divers aanbod aan kerststukken

De kerstdagen naderen, de magie van kerst weerspiegeld in ons divers aanbod aan kerststukken en kerstboeketten. Van kleurrijke eigentijdse arrangementen tot klassieke ingetogen, voor elk hart en elke smaak een kerststuk. De warme geur van dennen vermengt zich met de zoete tinten van feestelijke bloemen, bessen en decoraties. Of je nu houdt van traditioneel rood en groen of verlangt naar eigentijdse composities met sprankelende zilveren en gouden tinten, onze kerststukken brengen de echte kerstsfeer.

Laat je kerststuk bezorgen

Wil jij met het oog op de kerstdagen een kerstboeket of kerststuk bestellen? Dat is nu heel gemakkelijk, want wij bezorgen door heel Nederland. Afhankelijk van het door jou gekozen product laten wij zien op welke dag wij het kerstboeket of kerststuk bezorgen. Kies de datum en het dagdeel dat jou het beste uitkomt en voor je het weet staan we bij jou op de stoep. Ook voor of na de kerstdagen een mooi bloemetje in huis? Bij deBloemist laat je gemakkelijk bloemen bezorgen, altijd op een adres en moment naar keuze.

Terug naar boven