Een persoonlijk afscheid

Rouwbloemen bezorgen

Rouwbloemen of rouwboeket zorgt voor een prachtig afscheid. Maak een keuze uit ons ruime assortiment rouwboeketten – de rest regelen wij in deze moeilijke tijd. Met veel aandacht stellen onze specialisten rouwboeketten samen. We bezorgen 6 dagen per week, zowel aan huisadressen als uitvaartcentra.

Rouwbloemen bezorgen

Onze top 4 unieke rouwboeketten

Prachtig rouwarrangement voor een mooi afscheid

Een passend boeket, zoals zij hem mooi zou vinden

Met zorg samengesteld

Bij het kiezen van een rouwboeket is het belangrijk om rekening te houden met de persoonlijkheid en de smaak van de overledene. Was de overledene bijvoorbeeld een vrolijke en kleurrijke persoon, dan kan een boeket met felle kleuren een mooie keuze zijn.
Rouwbloemen sfeer foto

Met dit rouwboeket zit je altijd goed

Avatar

Bij het kiezen van een rouwboeket is het belangrijk om rekening te houden met de persoonlijkheid en de smaak van de overledene. Dit boeket past bij een kleurrijke persoon.

Herdenk de overledene met een prachtige krans of rouwhart

Laat je inspireren

Lees onze blogs en blijf op de hoogte van de nieuwtjes, interessante weetjes en handige tips. Ontdek meer inspiratie

Rouwbloemen bezorgen

Wil je rouwbloemen bestellen voor een uitvaart?

Wij bieden rouwbloemen aan in allerlei soorten en kleuren. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld en vernieuwd, waardoor wij de mooiste rouwbloemen hebben, passend bij ieder afscheid. En door onze jarenlange ervaring als uitvaartbloemist worden jouw rouwarrangementen met veel zorg, vakmanschap en aandacht gemaakt. Dus of het nu gaat om aankleding van de kerk of de kist, bij deBloemist.nl ben je aan het juiste adres voor de mooiste rouwbloemen.

Rouwarrangement met lint

Om het teken van medeleven en respect persoonlijk te maken, kun je ervoor kiezen om een lint met persoonlijke tekst toe te voegen aan de rouwbloemen. Toch liever geen lint? Dan kun je kiezen voor een rouwkaartje met persoonlijke tekst. Wist je dat bij ons ook de favoriete bloem van de overledene verwerkt kan worden in de rouwbloemen, mits het bloemenseizoen het toe laat? Zo wordt het een afscheid dat écht bij jouw dierbare past.

Rouwboeket sturen

Wil je rouwboeket sturen als teken van liefde en medeleven? Wij kunnen de rouwboeket bezorgen op elke locatie in Nederland, 7 dagen in de week. En als je voor 15.00 uur besteld, worden de rouwbloemen vandaag nog bezorgd. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om de rouwbloemen op een andere dag te laten bezorgen. Natuurlijk wil je wel dat de rouwbloemen voor langere tijd mooi blijven. Daarom worden onze rouwbloemen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, met een versgarantie van 7 dagen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over onze rouwbloemen.

Bezorgd wanneer jij dit wenst, vandaag nog of op een later moment. Onze koerier of lokale bloemisten staan door heel Nederland voor je klaar. We helpen je graag bij je keuze, en zorgen voor een passend boeket voor deze gelegenheid.

Terug naar boven