Altijd het perfecte geschenk

De mooiste bloemen & boeketten voor iedere gelegenheid

Jouw boeket met zorg en liefde voor je samengesteld door onze bloembinders en bloemisten. Vandaag nog bloemen bezorgen? Op werkdagen kun je vaak tot 15.00 uur bestellen.

Boeket bezorgen - pagina

Onze top 4 favoriete boeketten

Onze seizoen toppers

Bestsellers
Luxe boeketten

Plukboeketten

Extra lang genieten van jouw boeket met onze 3 tips

Bloemen schuin afsnijden

Als je bloemen schuin afsnijdt kunnen ze beter water opnemen, zorg ervoor dat er geen blad in het water komt. Voeg de meegeleverde voeding toe aan het water, dan blijft het schoner en de bloemen krijgen voeding.

 

Vorige slide
1 / 3
Volgende slide
1 close up male florist cutting paper wrapping flower bouquet 4

Extra lang genieten van jouw boeket met onze 3 tips

Neem een passende schone vaas

Pak een ruime vaas die goed schoon is, hiermee voorkom je bacteriën in het water en zorg je er voor dat de bloemen niet te krap staan. Vul het water regelmatig bij en ververs het water minimaal één keer.

Vorige slide
2 / 3
Volgende slide
2 worker with flowers woman makes bouquet cute girl working

Extra lang genieten van jouw boeket met onze 3 tips

Zet de bloemen niet op de tocht of in de zon

Zet bloemen niet op de tocht of in de zon, ze verdampen dan extra veel water en hebben moeite om dat bij te drinken. Let ook op dat je de bloemen niet naast rijpend fruit zet.

Vorige slide
3 / 3
Volgende slide
3 woman holding bouquet colorful roses taking greeting card hand street

Laat je inspireren

Lees onze blogs en blijf op de hoogte van de nieuwtjes, interessante weetjes en handige tips. Ontdek meer inspiratie

Boeket bezorgen

Boeketten, stuur een mooi bloemetje.

Via deBloemist.nl kunt je eenvoudig een bloemetje sturen, dat je overal in Nederland kunt laten bezorgen. Je bestelling versturen wij vaak dezelfde dag nog! Bekijk het aanbod en maak uw keuze.

Een bloemetje sturen is heel gemakkelijk, je vult het bestelformulier in en plaatst eenvoudig uw bestelling. Bloemen kunt je tot 15:00 uur bestellen voor bezorging op dezelfde dag. Ons systeem doet op maandag t/m vrijdag na 14:00 uur een postcodecheck, en als deze positief is, kunnen wij die dag nog je bloemetje bezorgen. Op zaterdag kun je bestellen tot 12:00 uur voor levering de zelfde dag.

Meer dan alleen een bloemetje versturen

Indien je bloemen wilt bestellen dan hebben wij een ruime keuze aan boeketten en bloemstukken voor allerlei gelegenheden: van verjaardagen tot bruiloft- en rouwboeketten, voor iedere gelegenheid kunt je een boeketje bestellen. Behalve bloemen kunnen wij ook knuffels, ballonnen, wijn, champagne of een fruitmand verzorgen.

Je bloemetje bezorgen wij snel en vakkundig. Wilt u je meer informatie over het bestellen of versturen van een bloemetje, neem dan contact op met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden. Bestel je zakelijk bloemen voor een collega, relatie of voor op kantoor kijk dan ook even op onze zakelijk pagina voor de mogelijkheden.

Bezorgd wanneer jij dit wenst, vandaag nog of op een later moment.  Onze koerier of lokale bloemisten staan door heel Nederland voor je klaar. We helpen je graag bij je keuze, en zorgen voor een passend bloem cadeau voor jouw gelegenheid.