Bezorging 6 dagen per week & op dezelfde dag
Meer dan 25 jaar ervaring
7 dagen versgarantie
We scoren een 8.8/10 bij onze klanten
deBloemist

Wij verrassen met duurzame, kwalitatieve bloemen en cadeaus op het juiste moment

Bloemen die op een verantwoorde manier zijn geteeld en geproduceerd. Altijd vers van de kweker, en van de beste kwaliteit. We weten dat het belangrijk is dat jouw bloemen of cadeaus op het juiste moment worden bezorgd. We doen er alles aan om dit voor je te regelen, via onze lokale bloemist of via onze koerier.

Over ons

Altijd op zoek naar iets nieuws, dat is hoe mijn vrienden en familie mij kennen.
Op zoek naar producten, creatieve aanpassingen, extra service er is altijd wel iets wat in mijn hoofd rondspookt en uiteindelijk in de praktijk gebruikt wordt.
Voor mij een van de leuke dingen van ondernemen, innovatie zorgt altijd voor nieuwe uitdagingen en verbeteringen. Een echte vakidioot, met veel passie voor onze levende producten.

Bloemist sinds 1991

Sinds 1991 bloemist in hart en nieren, eerst alleen met een winkel en later vooral online.
Op mijn 19e begonnen met een bloemenwinkel samen met mijn partner, daarna al heel snel vindbaar op internet met onze eerst webshop. Inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met landelijke dekking in levering voor bloemen en cadeaus, door lokale bloemisten of door onze koeriers. Hierdoor kunnen we altijd razendsnel leveren, vaak al op de dag van bestellen.
Meer informatie over onze razendsnelle leveringen vind je hier.

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid een business account aan te vragen, zodat ze kunnen profiteren van nog meer voordeel en gemak.

MVO

deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Al heel vroeg in ons bestaan hadden wij oog voor duurzaamheid, in onze winkel verkochten wij als een van de eerste in Nederland biologische bloemen. Wat resulteerde in een certificaat van Milieukeur, later hebben wij ook de duurzaamheidsprijs voor bedrijven gewonnen.

Over ons – samengevat

  • Elk boeket wordt met aandacht en liefde samengesteld én persoonlijk bezorgd door onze vak bloemisten. Wij staan voor kwaliteit en geven 7 dagen versgarantie op jouw boeket.
  • Bezorgd wanneer jij dit wenst, vandaag nog of op een later moment.
  • Altijd met oog voor duurzaamheid en kwaliteit, beloond met de duurzaamheidsprijs

 

Terug naar boven