Bezorging 6 dagen per week & op dezelfde dag
Meer dan 25 jaar ervaring
7 dagen versgarantie
We scoren een 8.8/10 bij onze klanten
Zakelijk

Verras medewerkers en relaties

Voor iedere gelegenheid een geschikte attentie, felicitatie, beterschap of steuntje in de rug.

Zakelijk account aanvragen
Zakelijk bloemen bestellen

Zakelijk bloemen bestellen

Zakelijk bloemen bestellen, ben je opzoek naar een betrouwbare leverancier voor bloemen en cadeaus? deBloemist.nl heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van bloemen en cadeaus. Bezorgd wanneer jij dit wenst, vandaag nog of op een later moment. Voor iedere gelegenheid een passend cadeau, of het nu een feestelijke jubileum is of een collega die met pensioen gaat, een zakelijke relatie die gaat verhuizen naar een nieuw bedrijfspand. Of een steuntje in de vorm van een fruitmand, een mooi boeket voor een jarige of een fles bubbels voor een huwelijk. Het behoord allemaal tot de mogelijkheden.

Zakelijk bestellen bij deBloemist.nl

Het bestellen van bloemen voor je bedrijf kan ook een geweldige manier zijn om je waardering te tonen voor klanten, partners en medewerkers. Door het versturen van bloemenarrangementen of een boeket voor speciale gelegenheden zoals jubilea, verjaardagen en als steun, kunt je je waardering laten blijken en je zakelijke relaties versterken.

Kortom, het bestellen van bloemen voor je bedrijf is een eenvoudige en effectieve manier om je merkimago te verbeteren, een positieve indruk te maken op je klanten en partners, en je zakelijke relaties te versterken.

Bloemen bestellen op factuur

Als je regelmatig een attentie nodig hebt voor een relatie of collega, dan is het erg makkelijk om een account aan te vragen. Je kunt dan nog sneller bestellen en laten bezorgen, alle bestellingen en gegevens over de levering en de facturen kun je gemakkelijk terug vinden in je account.

Bestel je niet zo vaak een leuke attentie of een boeket bloemen dan kun je ook bestellen zonder account.
Je kan dan direct afrekenen of achter af betalen, je ontvangt dan per bestelling een factuur. Alleen bij een business account ontvang je een maandelijkse factuur met al je bestellingen.

Alles in een zakelijk account

Onze zakelijke omgeving is helemaal ontwikkeld om het makkelijk voor je te maken, naast een overzicht van al je bestellingen inclusief bezorg statussen vind je in je account alles wat je nodig hebt.
Je kunt je bedrijfsgegeven en je wachtwoord aanpassen, je facturen bekijken en doorklikken naar de order details per order. Daarnaast wordt het bestellen van bloemen voor je zakelijke relaties en collega’s erg makkelijk omdat wij je gegevens alvast invullen tijdens het bestellen.

Samengevat:

  1. Bestel je regelmatig zakelijk bloemen en cadeaus vraag dan een business account aan.
  2. Als je niet vaak besteld kun je prima zonder account bestellen, je ontvangt dan per bestelling een factuur.
  3. De mooiste boeketten, rozen, pluk boeketten en rouwbloemen in verschillende prijs klasse.
  4. Voor al je cadeaus kun je terecht bij deBloemist.nl Champagne, fruitmanden, knuffels, chocolade en bier cadeaus.
Terug naar boven