Bezorging 6 dagen per week & op dezelfde dag
Meer dan 25 jaar ervaring
7 dagen versgarantie
We scoren een 8.8/10 bij onze klanten
Valentijn đź’– alle leuke cadeaus bij elkaar

Valentijnscadeau bezorgen

Verras jouw valentijn op Valentijnsdag met een mooi boeket, een vrolijke ballon of een ander Valentijnscadeau

Valentijnscadeau bezorgen

Valentijnscadeau bezorgen

Valentijnsdag is dé dag om je geliefde te laten weten dat je gek op hem of haar bent. Maar hoe doe je dat op een originele manier? Bij ons vind je boeketten, ballonnen, wijn, knuffels, champagne en nog veel meer leuke cadeaus die we op 14 februari afleveren. Je valentijnscadeau laten bezorgen kan met een persoonlijk kaartje, maar ook anoniem als je een geheime vlam hebt. Waar ga jij je geliefde mee verrassen?

Wel of geen cadeau voor Valentijnsdag?

Veel mensen twijfelen of ze een cadeau voor Valentijnsdag willen geven. Jij misschien ook als je op deze pagina rondstruint. Iedereen uit liefde op zijn of haar eigen manier. Stuur bijvoorbeeld een kaartje, trek samen een fles bubbels open of ga romantisch picknicken in het park. Vind jij een valentijnscadeau laten bezorgen leuker? Onthoud dan dat het geen duur cadeau hoeft te zijn. Het gaat erom dat jij je geliefde laat weten dat je nog steeds dol op hem of haar bent. Dat kan met elk cadeau. Hiermee laat je weten dat je aan iemand denkt en dat je moeite hebt gedaan. Want zeg nou zelf: wie wil zich nou niet speciaal voelen?

Vind jouw perfecte valentijnscadeau

Bij deBloemist.nl vinden we dat iedereen zijn of haar Valentijn moet kunnen verrassen. Daarom vind je in ons assortiment diverse valentijncadeaus voor een betaalbare prijs. Natuurlijk hebben we de mooiste boekketten voor je uitgezocht. Van prachtige klassieke rode rozen tot zoete roze tulpen met verschillende hartjes. Vind je bloemen toch een beetje cliché? Dan is chocolade een goed idee! Hoewel een normale reep vaak snel op is, blijft jouw geliefde dagenlang aan je denken met onze love heliumballon. Of wat dacht je van een ballonboeket? Daarmee zet je jouw geliefde in het zonnetje, maar dan op een verrassende manier. Het leuke is dat je verschillende producten kunt combineren. Met een persoonlijk kaartje maak je jouw cadeau voor Valentijnsdag nog persoonlijker.

Valentijnscadeau bezorgen op Valentijnsdag

Heb je een leuk cadeau voor Valentijnsdag gevonden? Leg het in je winkelmandje en vul het formulier in. Dan zullen wij jouw valentijnscadeau bezorgen op 14 februari, de dag van de liefde. Last minute valentijns bloemen bestellen is ook mogelijk. Bestel je favoriete boeket op Valentijnsdag vóór 12.00 uur en wij verrassen jouw geliefde nog dezelfde dag.
Meer weten over bezorgen op Valentijnsdag kijk dan hier

Terug naar boven