Bezorging 6 dagen per week & op dezelfde dag
Meer dan 25 jaar ervaring
7 dagen versgarantie
We scoren een 8.8/10 bij onze klanten
Naar alle inspiratie

Voorbereidingen Kerst in volle gang, heb je alles geregeld?

Angela deBloemist
profiel Angela

Voorbereidingen Kerst al gestart?

Voorbereidingen Kerst. De Sint is vertrokken naar Spanje en we maken ons op voor de Kerst. Kent u dat ook?  Dat gevoel dat de tijd na Sinterklaas ineens veel harder lijkt te gaan?

Terwijl de dagen korter worden en de temperatuur begint te dalen, komt de betoverende periode van kerst naderbij. Dan komt het beseft, dat de Kerst niet ver weg meer is, maar dat je gevoel aan je zit te trekken en duwen omdat je nog van alles moet. Het is de tijd van het jaar waarin huizen worden omgetoverd tot sfeervolle oases van warmte en gezelligheid. De voorbereidingen naar kerst beginnen vaak met het versieren van het huis, een ritueel dat een licht van vreugde brengt in de donkere winterdagen.

Een centraal element van de kerstvoorbereidingen is natuurlijk de kerstboom. Het uitzoeken en versieren van de boom is een bijzondere traditie die families samenbrengt. Met zorg worden kleurrijke ballen, fonkelende lichtjes en persoonlijke ornamenten aan de takken gehangen, waardoor de kerstsfeer langzaam maar zeker het hele huis doordringt. De kerstboom wordt niet alleen een decoratief element, maar een symbool van samenzijn en warmte.

Terwijl de kerstvoorbereidingen in volle gang zijn, wordt het huis niet alleen gevuld met de geur van dennebomen en bloemen, maar ook met verwachting en warmte. Het versieren van het huis is meer dan alleen een fysieke activiteit; het is een manier om de magie van het seizoen binnen te laten en een gevoel van samenzijn te cultiveren, waardoor de dagen naar kerst toe doordrenkt worden met liefde en vreugde.

Voorbereidingen kerst

Nog even wat vrienden een goede kerst wensen met een mooi boeket of kerststuk

En dan is het ineens Kerst, valt de wereld voor even bijna stil en blijkt ineens dat je toch nog van alles bent vergeten. Dat zieke familielid wilde je speciaal nog een mooi boeket sturen. En die ene klant zou je nog bedanken met een kerststukje voor zijn laatste opdracht in dit jaar. En tot jouw schrik kom je tot nog wel een paar mensen. Oops, je had er nog zo aan gedacht!

Moraal van dit verhaal is dat je die dingen waar je straks met Kerst spijt van krijgt nu moet gaan doen. Bestel nu alvast een mooi boeket in onze webwinkel Laat hem opfleuren met een mooie champagne of een goede wijn. Dan heb je dat maar geregeld en ga je met een warm gevoel de Kerst in. Mensen maak je blij met bloemen, zeker in deze tijd, waar veel mensen het zwaar hebben en kerstpakketten al lang niet meer lijken te bestaan.

Bloemen zijn altijd welkom!

Rood, zilver en goud zijn de echte kerstkleuren, en al jaren toppers in ons kerstassortiment. Met sfeervolle rode boeketten en rode arrangementen zorgen wij voor een sfeervolle kerst bij veel mensen thuis. Wij leveren ook prachtige kerststukken! Ze zijn er in alle kleuren.

Bloemen of cadeaus bezorgen

Sinds 1991 is deBloemist de specialist in bloemen bezorgen, zowel op nationaal als internationaal niveau.
deBloemist biedt u een ruime keuze aan boeketten en bloemstukken die u kunt bestellen.
Voor iedere gelegenheid een passend cadeau, laat bijvoorbeeld een fruitmand als beterschapwens bezorgen, of kies een van onze andere cadeaus zoals champagne, knuffels, ballonnen of wijn.

Hebben we je geïnspireerd? Dan is dit misschien ook leuk voor jou: Blog: Zelf kerstkrans maken of Zelf een kerststukje maken


Ontvang de nieuwste trends, tips en tricks direct in je mailbox

Hebben we je geïnspireerd, en wil je dat graag blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dat ongeveer één keer per maand leuke inspiratie, kortingen of tips.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je ermee akkoord dat we je gegevens verwerken. Cookie- en privacy policy

Interessante inspiratie en tips voor jouw onderneming

Lees onze blogs en blijf op de hoogte van de nieuwtjes, interessante weetjes en handige tips.
Terug naar boven