Bezorging 6 dagen per week & op dezelfde dag
Meer dan 25 jaar ervaring
7 dagen versgarantie
We scoren een 8.8/10 bij onze klanten
Naar alle inspiratie

Proosten met champagne

Thomas deBloemist
profiel foto thomas

Proosten met champagne: Champagne als Ster van de Jaarwisseling

De laatste avond van het jaar staat voor de deur, en wat is er nu beter dan het afsluiten van 365 dagen vol avonturen en herinneringen met een sprankelende toost? Nog even teug kijken op het afgelopen jaar, en natuurlijk vooruit naar het nieuwe jaar vol met goede voornemens, aftellen en proosten met champagne! Champagne is naast oliebollen ene vuurwerk de onbetwiste ster van elke jaarwisseling. Net zoals een perfect boeket bloemen het hart van een ruimte kan veroveren, kan een fles champagne de sfeer van een feest transformeren. Laten we duiken in de betoverende wereld van champagne en ontdekken waarom het dé drank is om het nieuwe jaar mee te verwelkomen.

  • Een Fonkelende Begroeting

Net zoals de mooiste bloemen een ruimte opfleuren, doet champagne dat met elke toost. Het heldere, bruisende vocht in het kristalheldere glas zorgt voor een visueel feest. Het is niet alleen een drankje; het is een fonkelende begroeting aan het nieuwe jaar, een viering van hoop en verwachting.

  • Een Symfonie van Smaak

Champagne is niet zomaar een drankje; het is een kunstvorm. De harmonie van bubbels die opstijgen als een feestelijk vuurwerk in je mond, de subtiele tonen van fruit en bloemen die dansen op je tong – elke slok is als een symfonie van smaken die samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Proef de nuances, voel de textuur en laat je smaakpapillen dansen op de tonen van deze verfijnde drank. Schenk de champagne in een mooie flûte, een goed glas komt de smaak ten goede.

  • Een Traditionele Toast

Het proosten met champagne heeft een diepe betekenis die teruggaat tot in de geschiedenis. Het is een symbool van vreugde, welvaart en het vieren van het goede leven. Als je het glas heft met geliefden, vrienden of zelfs onbekenden tijdens de jaarwisseling, deel je in een eeuwenoude traditie die verbindt.

  • Een Elegante Presentatie

Een fles champagne voegt een vleugje elegantie toe aan elke viering. Het sierlijke etiket, de gouden folie die zorgvuldig wordt onthuld, en het kenmerkende ‘plop’ bij het openen van de fles. Echte champagne heeft allure en stijl, het prikkelt je zintuigen en het verwarmt je hart.

  •  Een Sprankelend Begin van het Nieuwe Jaar

Terwijl de klok aftelt naar middernacht, laat de champagne het vuurwerk in je glas exploderen en markeer het begin van een nieuw hoofdstuk. Het is niet zomaar een drankje; het is een belofte van nieuwe kansen, avonturen en vreugdevolle momenten die nog in het verschiet liggen. Combineer je champagne met een oliebol kies dan voor een iets zoetere variant, bijvoorbeeld een heerlijke rosé.

New years eve celebration background with champagne

Champagne bezorgen

Wil je iemand bedanken voor zijn bijdrage of hulp het afgelopen jaar, dan kan dat perfect met een heerlijke fles champagne. Je kunt je champagne cadeau nog mooier maken door een combinatie te maken van bloemen en champagne, kies een prachtig boeket uit en voeg jouw favoriete champagne toe.

In de wereld van champagne is elke fles een meesterwerk, een kunstwerk dat gemaakt is om te delen en te genieten. Dus, als de klok middernacht slaat en het vuurwerk de hemel verlicht, hef dan je glas, proost op het verleden en omarm met enthousiasme de schitterende mogelijkheden die het nieuwe jaar te bieden heeft. Laat de champagne vloeien en maak van elke toost een moment om te koesteren. Cheers op een sprankelend nieuw jaar!

Champagne bestellen voor oud en nieuw, bestel dan uiterlijk op vrijdag 29 dec voor 16:45 uur. Bekijk onze champagnes en bestel ze online, doe het tijdig dan heb je ze zeker op tijd in huis. En kun je het nieuwe jaar in luiden met een heerlijk glas champagne, proosten met champagne hoort bij oud en nieuw.


Ontvang de nieuwste trends, tips en tricks direct in je mailbox

Hebben we je geïnspireerd, en wil je dat graag blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dat ongeveer één keer per maand leuke inspiratie, kortingen of tips.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je ermee akkoord dat we je gegevens verwerken. Cookie- en privacy policy

Interessante inspiratie en tips voor jouw onderneming

Lees onze blogs en blijf op de hoogte van de nieuwtjes, interessante weetjes en handige tips.
Terug naar boven