Bezorging 6 dagen per week & op dezelfde dag
Meer dan 25 jaar ervaring
7 dagen versgarantie
We scoren een 8.8/10 bij onze klanten
Naar alle inspiratie

Duurzaamheidsprijs deBloemist.nl genomineerd

Patrick deBloemist
Avatar
Logo duurzaamheidsprijs
Avatar

Patrick

deBloemist

Duurzaamheidsprijs deBloemist.nl

Duurzaamheidsprijs deBloemist.nl genomineerd. Bedrijven worden beoordeeld op basis van 5 criteria: people, planet, profit, innovatie en het uitdragen van duurzaamheid. De randvoorwaarde is de lokale of regionale impact in de Duin- & Bollenstreek. Het bedrijf met de hoogste score mag zich de Winnaar van de Duurzaamheidsprijs noemen. De finalisten worden op 22 juli bekend gemaakt, de uiteindelijke winnaar op 8 oktober.

Duurzaamheid bij deBloemist.nl

Thomas Clavaux (eigenaar deBloemist): “Bij deBloemist denken we veel na over duurzaam ondernemen. Dit doen we op verschillende gebieden zoals energie, logistiek, verpakkingen, afval en inkoop. Zo maken we voor onze verpakkingen gebruik van duurzame materialen, plannen we transport efficiënt om de uitstoot van uitlaatgassen te beperken, doen we onze inkoop in de directe omgeving bij lokale kwekers en wekken we 90-100% van onze energie op door middel van zonnepanelen. Duurzaamheid is op deze manier helemaal in ons bedrijf verweven.” 

Over deBloemist.nl

Online platform deBloemist bestaat al sinds 1991 en is de specialist op het gebied van bloemen bezorgen, zowel nationaal als internationaal. Ze hebben een ruime collectie bloemen en cadeaus voor alle gelegenheden.


Ontvang de nieuwste trends, tips en tricks direct in je mailbox

Hebben we je geïnspireerd, en wil je dat graag blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dat ongeveer één keer per maand leuke inspiratie, kortingen of tips.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je ermee akkoord dat we je gegevens verwerken. Cookie- en privacy policy

Interessante inspiratie en tips voor jouw onderneming

Lees onze blogs en blijf op de hoogte van de nieuwtjes, interessante weetjes en handige tips.
Terug naar boven