Bezorging 6 dagen per week & op dezelfde dag
Meer dan 25 jaar ervaring
7 dagen versgarantie
We scoren een 8.8/10 bij onze klanten
Naar alle inspiratie

Winnaar duurzaamheidsprijs bollenstreek

Patrick deBloemist
Avatar
foto finale e1674576637650
Avatar

Patrick

deBloemist

winnaar

Winnaar duurzaamheidsprijs bollenstreek. deBloemist.nl mag zich de winnaar van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek 2020 noemen. Thomas Clavaux (eigenaar deBloemist.nl): “We zijn ontzettend blij en trots, dit is een bekroning op ons duurzame beleid. Een erkenning voor het hele team!” Bekijk hier de finale-uitzending online terug

Het oordeel van de jury

deBloemist.nl, specialist op het gebied van bloemen bezorgen, is een onderneming die over veel aspecten van duurzaamheid heeft nagedacht en er bewust mee bezig is. Met zonnepanelen, een warmtepomp, natuurlijke verlichting en bewuste verpakkingen. Zelfs na de nominatie in de zomer maakte ze nog enorme stappen. Zo pakte ze het inkoopbeleid opnieuw aan en heeft een nog hoger percentage bloemen nu een MPS-certificaat.

“Een schitterend voorbeeld hoe een bedrijf zijn eigen business model kan aanvullen én tegelijkertijd maatschappelijk betrokken kan zijn.”

Ook zagen we verbetering in de communicatie over duurzaamheid richting klanten en een grotere focus op lokale samenwerking. deBloemist.nl maakt ook indruk door de nieuwe sociale samenwerking met Kwekerij de Groene Cirkel, een belangrijk project voor re-integratie en dagbesteding. Een schitterend voorbeeld hoe een bedrijf zijn eigen business model kan aanvullen én tegelijkertijd maatschappelijk betrokken kan zijn.

Over de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek

De Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek is een jaarlijkse prijs van de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk met als doel duurzaam ondernemen in de streek te belonen. Lees hier meer over de duurzaamheidsprijs.

 


Ontvang de nieuwste trends, tips en tricks direct in je mailbox

Hebben we je geïnspireerd, en wil je dat graag blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dat ongeveer één keer per maand leuke inspiratie, kortingen of tips.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je ermee akkoord dat we je gegevens verwerken. Cookie- en privacy policy

Terug naar boven