Bezorging 6 dagen per week & op dezelfde dag
Meer dan 25 jaar ervaring
7 dagen versgarantie
We scoren een 8.8/10 bij onze klanten
Naar alle inspiratie

De beste cadeaus voor sterkte en steun

Thomas deBloemist
profiel foto thomas

De beste cadeaus voor sterkte en steun.

In ons leven worden we soms geconfronteerd met uitdagingen en moeilijke momenten waarop we allemaal een beetje extra liefde, sterkte en steun kunnen gebruiken. Op zulke momenten kunnen attenties die recht uit het hart komen een wereld van verschil maken. Het schenken van cadeaus ter bemoediging en steun is niet slechts een middel om een glimlach op iemands gezicht te toveren, maar ook om te illustreren dat je er voor hen bent, zelfs wanneer fysieke afstand ons scheidt. Hier volgen enkele oprechte gebaren die de dag van iemand kunnen oplichten.

1. Een Fruitmand vol vitamientjes

Een fruitmand is niet alleen een smakelijk geschenk, maar ook een symbool van gezondheid en herstel. Het zit boordevol vitamines en voedingsstoffen om de ontvanger een oppepper te geven. Is de ontvanger een zoetekauw dan is een fruitmand met chocolade of thee en chocolade een misschien een passend geschenk Voeg een persoonlijke noot toe om je wensen voor een spoedig herstel over te brengen.

blog cadeaus voor sterkte en steun 1.0

2. Een Opbeurende Sterkte Ballon

Een sterkte ballon is een vrolijk en luchtig cadeau dat zeker een glimlach zal toveren op het gezicht van de ontvanger. Je kunt ook ballonnen combineren en zo een tros samenstellen, je kunt dan naast een sterkte ballon bijvoorbeeld ook een beterschap ballon toevoegen. Laat de ballon zweven met je goede wensen en steun voor de ontvanger.

3. Een Prachtig Boeket Bloemen

Met de keuze voor een persoonlijk boeket met de lievelingsbloemen in de favoriete kleur van de ontvanger, geef je altijd de juiste attentie. Een mooi boeket bloemen kan de ruimte met kleur en geur vullen en een gevoel van vreugde brengen, zelfs op sombere dagen. Een handgeschreven kaartje voegt een persoonlijk tintje toe aan je cadeau.

4. Troostende Chocolade

Chocolade is een heerlijke traktatie die troost kan bieden in tijden van stress. Het staat bekend om het vrijkomen van endorfines, waardoor je je beter kunt voelen. De repen van Tony Chocolonely zijn er in meerdere variaties, ook hebben wij thema verpakkingen samengesteld. Chocolade is een zoete manier om te laten zien dat je om iemand geeft.

Of je nu een fruitmand, een sterkte ballon, een boeket bloemen of chocolade kiest, het gebaar van steun zal zeker gewaardeerd worden. Het gaat erom dat je aanwezig bent, zelfs als dat op afstand is, en dat je de ander wilt helpen door moeilijke tijden heen.

Onthoud dat het niet altijd de grootte of de kosten van het cadeau is die er toe doen, maar de intentie erachter. Het zijn de gedachten en de genegenheid die je in je cadeau stopt, die het echt bijzonder maken.

blog cadeaus voor sterkte en steun 2.0

Sterke cadeau voor iemand die het moeilijk heeft

Het geven van een aardigheidje als een sterkte wens is een warme en zorgzame manier om je steun en medeleven te tonen aan iemand die het moeilijk heeft. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen bij het geven van zo’n aardigheidje:

Persoonlijkheid en smaak: Denk aan de persoonlijkheid en smaak van de ontvanger. Wat houdt hij of zij van? Wat zou hen kunnen opvrolijken? Een cadeau dat past bij de interesses en voorkeuren van de persoon zal des te meer gewaardeerd worden.

Bemoedigende boodschap: Voeg altijd een persoonlijke boodschap toe aan het aardigheidje. Een opbeurende boodschap kan veel betekenen voor iemand die zich down voelt.

Eenvoudig en doordacht: Het hoeft niet extravagant te zijn. Soms zijn de meest eenvoudige en doordachte geschenken het meest effectief. Denk aan iets kleins dat kan dienen als een herinnering aan je aanwezigheid en zorg.

Praktisch of symbolisch: Overweeg of het aardigheidje praktisch moet zijn of meer symbolisch, een hele grote fruitmand is misschien wel wat veel voor één persoon.

Bijdragen aan comfort: Denk aan de comfort behoefte van de ontvanger. Als iemand bijvoorbeeld in het ziekenhuis ligt, kan iets om te lezen, of te snoepen de dagen aangenamer maken.

Timing: Overweeg wanneer je het aardigheidje geeft. Soms is het het beste om het op een verrassend moment te doen om de ontvanger op te vrolijken.

Onze top 5 sterkte en steun cadeaus

  1. Boeket bloemen, altijd een goede keuze zeker als je kiest voor een boeket in de lievelingskleuren van de ontvanger.
  2. Een sterkte ballon, een gewaardeerde attentie om iemand steun te betuigen.
  3. Chocolade, heerlijk voor de zoetekauw.
  4. Een fruitmand, vol met vitamientjes.
  5. Een knuffel, een zachte beer of konijn om te knuffelen

Vond je dit blog leuk om te lezen en wil je meer inspiratie, misschien is dit ook leuk om te lezen Welke bloemen kan ik geven aan mijn vriendin?


Ontvang de nieuwste trends, tips en tricks direct in je mailbox

Hebben we je geïnspireerd, en wil je dat graag blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dat ongeveer één keer per maand leuke inspiratie, kortingen of tips.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je ermee akkoord dat we je gegevens verwerken. Cookie- en privacy policy

Interessante inspiratie en tips voor jouw onderneming

Lees onze blogs en blijf op de hoogte van de nieuwtjes, interessante weetjes en handige tips.
Terug naar boven