Bezorging 6 dagen per week & op dezelfde dag
Meer dan 25 jaar ervaring
7 dagen versgarantie
We scoren een 8.8/10 bij onze klanten

Categorie: Aankopen

De Top 5 Betaalbare Valentijnscadeaus die een glimlach garanderen!

Valentijnsdag staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je geliefden te laten zien hoeveel ze voor je betekenen. 14 februari is het weer zo ver, het is nu tijd om te gaan zoeken naar het perfecte cadeau, hoewel dit soms een uitdaging kan zijn, vooral als je op zoek bent naar iets betaalbaars dat toch speciaal aanvoelt. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken, want ik heb een lijst samengesteld met de top 5 betaalbare Valentijnscadeaus die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je geliefde zullen toveren!

1. Een Prachtig Boeket Bloemen

Bloemen zijn altijd een klassieker als het gaat om het uiten van liefde en genegenheid. Een kleurrijk boeket met de favoriete bloemen van je partner zal zeker hun hart verwarmen. Of je kiest voor romantische rozen, zit je zeker goed! En wat dacht je van vrolijke tulpen met hartjes, een romantisch voorjaarsboeken is ook een roede optie. Hier vind je de mooiste Valentijn boeketten

2. Een Zwevende Helium Ballon

Geef je liefdesboodschap een extra dimensie met een zwevende helium ballon. Kies een ballon in de vorm van een hart of met een liefdevolle boodschap om je gevoelens op een speelse en unieke manier over te brengen. Heliumballonnen zijn er te kust en te keur, met allerlei teksten, samengesteld als boeket van 3 ballonnen of lucht gevuld op een voetje. Valentijn ballonnen vanaf € 12.50

Betaalbare Valentijnscadeaus foto 2

3. Een Hemelse Chocoladeverrassing

Chocolade is altijd een welkome traktatie, vooral op Valentijnsdag. Kies een leuk verpakte doos met heerlijke Tony Chocolonely in verschillende smaken om je partner te verrassen. Een chocolade cadeau zal zeker de zoete tand van je geliefde bevredigen. Betaalbare chocolade cadeaus

4. Een Sprankelende Fles Bubbels

Breng een toost uit op jullie liefde met een sprankelende fles bubbels. Of het nu gaat om champagne, prosecco of mousserende wijn, een fles bubbels voegt een vleugje glamour toe aan jullie Valentijnsdag. Met een heerlijke fles rosé champagne in een Valentijnsdag thema verpakking, met een opschrift als Say Yes to love of I love you is jouw Valentijn zeker blij verrast. Geniet samen van de bruisende bubbels terwijl je herinneringen maakt en proost op nog vele jaren samen. Heerlijke bubbels voor Valentijn

Valentijnsdag bloemen blog

5. Een Liefdevolle Knuffelbeer

Een pluizige knuffelbeer is een tijdloos geschenk dat altijd een glimlach op het gezicht van je geliefde zal toveren. Kies een beer in de favoriete kleur van je partner en voeg een persoonlijk tintje toe door een liefdevolle boodschap. Leuke knuffels voor Valentijnsdag

Met deze top 5 betaalbare Valentijnscadeaus kun je je liefde op een speciale manier uiten zonder je portemonnee te belasten. Of je nu kiest voor een prachtig boeket bloemen, een zwevende helium ballon, een hemelse chocoladeverrassing, een sprankelende fles bubbels of een liefdevolle knuffelbeer, je zult zeker de harten van je geliefden veroveren op Valentijnsdag!

Valentijnsdag bloemen: Een romantische verrassing voor je geheime liefde

In de lucht hangt een zweem van liefde, en de dag van cupido staat voor de deur. Valentijnsdag 14 februari, de dag van romantiek en genegenheid, is het perfecte moment om je geheime liefde te verrassen met een betoverend boeket bloemen.

Bloemen brengen emotie over, je kunt dus met de keuze voor het juiste boeket jouw liefde overbrengen bij de ontvanger. We hebben enkele suggesties voor de meest betoverende bloemen op een rij gezet, dit kun je gebruiken bij je keuze om jouw geheime liefde op Valentijnsdag te verrassen.

Romantische rozen: Een Tijdloze Uiting van Liefde

Rode rozen, het symbool van liefde. Rozen kunnen je liedes boodschap overbrengen, en een verpletterende indruk achterlaten bij de ontvanger. Of je nu kiest voor een klassiek boeket rode rozen of een mix van verschillende kleuren, rozen zijn de belichaming van romantiek op Valentijnsdag.

Valentijn bloemen blog 1.0

Betoverende Lelies: Voor een Stille Bewondering

Laat lelies hun magie verspreiden en een vleugje mysterie toevoegen aan je verrassing. Met hun elegante uitstraling en bedwelmende geur zijn lelies perfect voor het uiten van een geheime bewondering. Stuur een boeket waar lelies in zitten om de aandacht te vangen.

Charmante Anjers: Een Symboliek van Geheime Liefde

Anjers, met hun subtiele schoonheid, dragen vaak de betekenis van geheime liefde met zich mee. Kies voor zachte tinten zoals roze of lila om een romantische en stiekeme sfeer te creëren. Anjers zijn een perfecte keuze voor degenen die hun genegenheid op een subtiele manier willen uiten.

Tuin van Bloemen: Een Verrassende Mix

Creëer een boeket als een tuin, vol met verschillende bloemen die samen een harmonieus geheel vormen. Denk aan bloemen zoals ranonkels, tulpen, en violieren. Deze verrassende mix van bloemen en geuren straalt romantiek uit en laat zien dat liefde in veel verschillende vormen kan bloeien.

De Verrassing van Valentijn

Of het nu een boeket Valentijnsdag bloemen, een ballon of een fles champagne is, de verrassing van Valentijn is het mooiste cadeau dat je aan je geheime liefde kunt geven. Het is niet voor niets dat je met Valentijn je cadeau anoniem verstuurd, laat je cadeau spreken en de romantiek aanwakkeren op deze speciale dag.

Valentijnsdag is de tijd om de liefde te vieren, of het nu openlijk is of in het geheim. Met een zorgvuldig gekozen boeket bloemen kun je de romantiek laten floreren en je geheime liefde laten weten dat ze speciaal zijn.

Bestellen voor Valentijnsdag

Wees er op tijd bij! Het is een van de drukste dagen van het jaar, je kunt natuurlijk ook nog op Valentijnsdag zelf bestellen. Maar wees slim en beste niet te laat dan is de keuze nog reuze, en kan jij het perfecte boeket kiezen voor jouw Valentijn. Vind hier jouw Valentijn cadeau

Waarom leggen we bloemen op het graf?

Op veel plekken in de wereld is het een traditie om bloemen op het graf te leggen. Om verschillende betekenissen en doeleinden, afhankelijk van de cultuur, persoonlijke overtuiging of religie. We hebben een aantal redenen op een rijtje gezet:

1: Eerbied en respect:

Bloemen op het graf leggen als een manier om respect en eerbied te tonen aan de overledene. Bloemen worden beschouwd als een symbool van schoonheid en tederheid, met het neer leggen van bloemen op het graf toon je liefde en waardering voor de overledene.

2: Herdenking:

Bloemen kunnen dienen als een tastbare herinnering aan de overledene. Ze kunnen helpen bij het oproepen van positieve herinneringen, en gebeurtenissen. Deze herinneringen zijn belangrijk bij het herdenken en verwerken van verdriet.

3: Troost:

Voor veel mensen hebben bloemen een kalmerend en troostend effect. Het zien van kleurrijke bloemen op het graf kan een gevoel van vrede en sereniteit brengen te midden van verdriet. Hierdoor kan het neerleggen van bloemen troost bieden aan de nabestaande en helpen bij het verwerkingsproces.

4: Symboliek:

Verschillende bloemen hebben verschillende symbolische betekenissen, daarnaast kun je er voor kiezen om de lievelingsbloem van de overledene op het graf te leggen. Enkele voorbeelden van symbolische betekenissen, lelies worden vaak geassocieerd met zuiverheid, rozen met liefde en respect, en chrysanten met rouw. Door specifieke bloemen te kiezen, kunnen mensen bepaalde emoties en betekenissen overbrengen.

5: Verbinding met de natuur:

Bloemen zijn een deel van de natuur en worden vaak geassocieerd met de levenscyclus. Het leggen van bloemen op het graf kan een gevoel van verbinding met de natuur en de voortgang van het leven vertegenwoordigen.

6: Uiting van emotie:

Soms kunnen woorden ontoereikend lijken om rouw en verdriet uit te drukken. Bloemen kunnen fungeren als een manier om emoties uit te drukken die moeilijk onder woorden te brengen zijn. Het neer leggen van de lievelingsbloem van de overledene of een bloem met een duidelijke betekenis kan soms meer zeggen dan woorden.

7: Traditie en ritueel:

Bloemen leggen op graven is een oude traditie die in veel culturen wordt gevolgd. Het is vaak onderdeel van religieuze rituelen en begrafenisgewoonten die bedoeld zijn om respect te tonen voor de overledene en de familie te ondersteunen. In veel landen is Allerzielen de dag waarop katholieke de overledenen herdenken, Allerzielen is op 2 november de dag na Allerheiligen.

8: Samenkomen en delen:

Het leggen van bloemen op het graf kan ook een gemeenschappelijke activiteit zijn die mensen samenbrengt om hun verdriet te delen en steun te bieden aan elkaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de geboorte of sterfdag van de overledene. Over het algemeen kan het leggen van bloemen op een graf een manier zijn om gevoelens van verlies, liefde en respect te uiten, en om verbinding te maken met de herinnering aan de overledene.

Allerheiligen uitgelegd:

Allerheiligen is de viering van alle bekende en onbekende heiligen. In het jaar 731 werd 1 november aangewezen als herdenkingsdag voor heiligen van de kerk die zelf geen eigen dag hadden. De datum 1 november,erkend door de katholieke en protestantse kerken werd ingesteld door Paus Gregorius III(731-741), toen hij in de Sint-Pietersbasiliek in Rome een kapel toe wees aan alle martelaren en het bevel gaf voor een jaarlijkse viering. De oosters-orthodoxe kerk viert het op de eerste zondag na Pinksteren.

In veel culturen wordt wordt Allerheiligen gevolgd door Allerzielen, wat een dag van nationale rouw is voor alle mensen we moeten missen. Het meest gebruikelijke is dat families bij elkaar komen en bloemen bij de begraafplaats van hun dierbare brengen. Aangezien 1 november in een kouder jaargetijde plaatsvindt, is de populairste bloem de Chrysant, zowel als snijbloem als in pot.

Hoe wordt het gevierd op de wereld:
In Frankrijk heet Allerheiligen “Toussaint”en is een erkende feestdag. Elk jaar worden op 1 november ongeveer 25 miljoen potchrysanten bij Franse begraafplaatsen gezet. De begraafplaatsen zijn daardoor vol met kleur.

In Polen wordt Allerheiligen ook op 1 november gevierd en wordt het Wszystkich Swietych genoemd. Na Allerheiligen wordt Allerzielen(Zaduski) gevierd. Dit is altijd een hele drukke dag. Elke parkeerplaats bij een kerkhof staat vol en er staan rijen verkopers rondom de begraafplaats, die herfstbloemen en kaarsen verkopen. Bij militaire begraafplaatsen worden wachtsoldaten in uniform neer gezet. Chrysanten zijn “DE” bloemen en worden vooral met de dood geassocieerd. De enorme hoeveelheid brandende kaarsen in de avond geven een prachtige blik op de begraafplaatsen en zijn bedoeld om de weg naar god te verlichten.

De Slowaakse tradities lijken erg veel op die van Polen. Slowaken gaan naar familie en leggen daar soms enorme afstanden voor af. Ze gaan naar de begraafplaats waar hun voorouders liggen. De graven zijn bedekt met een bloemendeken en er worden kaarsen gebrand, het is een dag om de overleden familie te herdenken. Er wordt over het leven nagedacht en er wordt samen gegeten.

In Duitsland wordt de feestdag Allerheiligentag genoemd. Het is ook in sommige delen van Duitsland een officiële feestdag.
Een traditionele versiering die je op de begraafplaats kunt vinden is “Newwling” (een traditionele kaars gemaakt van 2 lonten van verschillende kleuren rood,wit,blauw,geel of groenrond een kegel gedraaid en aangestoken. Het is een traditie om in de ochtend naar de kerk te gaan en naar de preken te luisteren die allemaal gaan om de boodschap van het leven als een heilige. Daarna komt de familie bijeen voor een grote maaltijden, en het luisteren naar het luiden van de kerkklokken. Men zegt dat de zielen van de doden tussen de levenden op aarde ronddolen en dat het luiden van de klok een teken is om van de aarde te worden verlost. Na de maaltijd gaan de mensen naar de begraafplaats om hun dierbare te herdenken vaak nemen ze kaarsen of lantaarns mee net als bloemen en dennentakken. Kinderen krijgen Allerheiligenbrood “strietzel”. Dit zoete gevlochten brood wordt vaak na de middag tijden een feestelijk “Kaffee und Kuchen” gegeten.

In Engeland bezoeken de families ook de begraafplaats en brengen bossen bloemen mee om het graf te versieren. In de kerk kunnen op verzoek de namen van de overledenen worden voorgelezen en  in sommige regio’s kan de dag eindigen met een toneelstuk.

In Italie is Allerheiligen “Festa di Tutti i Santi”zowel een religieuze als een nationale feestdag. Elk jaar op 1 november viert men de katholieke heiligen samen. Het is een dag dat men familie en vrienden bezoekt elkaar geschenken geeft en de beste wensen uitspreekt. Als Italianen dezelfde naam hebben als een heilige is het voor hun ook een bijzondere dag.

Spanje viert deze feestdagverspreid over 2 dagen namelijk 31 oktober 1 en 2 november. Het wordt voornamelijk de dag van de doden genoemd. Festivals en processies zijn een belangrijk onderdeel van deze traditie, net als het opvoeren van een toneelstuk “Don Juan Tenorio”. Aan het eind van de dag komen de mensen samen op de begraafplaats om te bidden voor een overleden dierbare en leggen goudsbloemen en geschenken naast het graf van hun geliefden.

Welke bloemen leggen we op het graf

Welke bloemen leggen we op het graf?

Het leggen van bloemen op het graf is een wijdverspreide traditie in veel culturen over de hele wereld. Bloemen worden vaak gebruikt als een manier om respect, liefde, en eerbetoon te tonen aan de overledene. De keuze van de bloemen kan variëren afhankelijk van persoonlijke voorkeur, culturele tradities en betekenissen die aan verschillende bloemen worden toegeschreven. Hier zijn enkele algemene punten om te overwegen:

Het neerleggen van bloemen op het graf is manier om respect, liefde, en eerbetoon te tonen aan de overledene. De keuze van de bloemen kan variëren afhankelijk van persoonlijke voorkeur, culturele tradities en betekenissen die aan verschillende bloemen worden toegeschreven. Hier zijn enkele algemene punten om te overwegen:

 • Lelies:
  Lelies worden vaak geassocieerd met de dood en rouw, en worden vaak gekozen voor begrafenissen. Witte lelies symboliseren vaak zuiverheid en herinnering. Misschien een geschikte keuze, maar dat hangt wel af van de persoonlijkheid van de overledene. Was de overledene een kleurrijk persoon dan is een andere bloem misschien een beter keuze.
 • Rozen:
  Rozen zijn een populaire keuze voor begrafenissen en ze dragen verschillende betekenissen afhankelijk van hun kleur. Rode rozen kunnen liefde en respect symboliseren, terwijl witte rozen puurheid en onschuld kunnen vertegenwoordigen.
 • Chrysanten:
  In veel culturen worden chrysanten gezien als een symbool van rouw en worden ze vaak gebruikt bij begrafenissen. Tegenwoordig zijn er veel nieuwe variëteiten met verschillende bloemvormen en kleuren, hierdoor heeft de chrysant zijn imago van oubollig veranderd in hip.
 • Anjers:
  Anjers zijn bloemen die vaak worden geassocieerd met rouw en verdriet. Je ziet ze daarom regelmatig terug in rouwbloemstukken of rouwboeketten. Het is geen bloem met een hip imago maar wel vaak de lievelingsbloem van ouderen.
 • Orchideeën:
  Orchideeën worden soms gebruikt om respect en waardering te tonen aan de overledene. Ze symboliseren vaak schoonheid en verfijning. Door de schoonheid van de Orchidee krijgt bloemwerk vaak een cheque uitstraling.

 

 • Rouwboeketten:

  Dit zijn handgewonden boeketten die vaak plat worden geschrikt, zodat ze kunnen worden neer gelegd bij de uitvaart. Ze kunnen verschillende soorten bloemen en kleuren bevatten. Let wel op dat de keuze voor een rouwboeket bij warm weer misschien niet de juiste is. De boeketten worden niet in steekschuim gestoken en krijgen daarom geen water, tenzij ze op water worden gezet door de uitvaart onderneming of familie. Laat je de bloemen bezorgen op de dag van de uitvaart dan is een rouwboeket een goede keuze voor bloemen op het graf.

  rouwboeket gemengde rozen

  Rouwarrangementen:

  Dit zijn op steekschuim gestoken bloemstukken, hierdoor krijgen de bloemen voor een paar dagen voldoende water. Rouwbloemstukken kun je bestellen in verschillende vormen opgestoken met diverse bloemen in allerlei kleuren. Populaire vormen zijn de druppelvorm, rond en ovaal.

  rouwarrangement oranje zalm

 • Kistversiering:

  Dit zijn over het algemeen grotere bloemstukken die worden gestoken in steekschuim, een kistversiering is bedoeld voor op de kist. Om deze reden hebben ze meestal een langwerpige vorm en zijn ze leverbaar in verschillende grote. Uiteraard kunnen de kostversieringen volledig worden aangepast kwa kleur en bloem keuze.

  Kistversiering van rozen

 • Rouwharten en kransen.

  Deze op steekschuim gestoken bloemstukken zijn verkrijgbaar in de vorm van een hart of ronde krans. Door de vorm van het steekschuim worden deze vaak compact opgestoken, op deze manier blijft de vorm behouden en ontstaat een prachtig rouwhart of krans.

krans roze lila

 

Bloemkleuren:

De kleur van de bloemen kan ook betekenissen overbrengen. Wit wordt vaak geassocieerd met puurheid en vrede, rood met liefde en respect, geel met vriendschap en vreugde, enzovoort.

Persoonlijke voorkeur: Uiteindelijk hangt de keuze van bloemen af van de persoonlijke voorkeur van degenen die de bloemen op het graf leggen. Sommige mensen kiezen bloemen die de overledene mooi vond, terwijl anderen kiezen voor bloemen die een betekenis hebben die ze willen overbrengen.

Het is belangrijk om te onthouden dat verschillende culturen en religies verschillende tradities en symboliek kunnen hebben met betrekking tot begrafenissen en rouwbloemen. Het is daarom raadzaam om rekening te houden met de tradities en voorkeuren van de familie en vrienden van de overledene bij het kiezen voor bloemen op het graf.

Heb je nog vragen over het onderwerp bloemen op het graf, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

10 mooiste bloemen om cadeau te geven.

Bloemen hebben de kracht om emoties uit te drukken, vreugde te verspreiden en betekenis te geven aan bijzondere momenten. Of je nu een verjaardag, jubileum, bedankje of oprechte genegenheid wilt vieren, er is altijd een perfecte bloem om je gevoelens over te brengen. Laten we eens kijken naar tien van de meest prachtige bloemen om cadeau te geven en ontdekken waarom ze zo betekenisvol zijn.

1. Rozen: De Tijdloze Uiting van Liefde

Rozen, met hun zachte bloemblaadjes en verleidelijke geur, zijn een symbool van liefde en romantiek. Of je nu diepe passie wilt uitdrukken met rode rozen of zuivere liefde met witte rozen, rozen blijven de onbetwiste keuze voor het uiten van genegenheid.

Boeket rode rozen groen

2. Lelies: Elegante Schoonheid en Eerbied

De gracieuze lelie staat bekend om zijn elegantie en sereniteit. Het is een symbool van zuiverheid en herinnering, waardoor het een gepast geschenk is om respect te tonen voor iemands leven en nalatenschap.

Hoog laag boeket wit1.0

3. Zonnebloemen: Een Stralend Symbool van Vreugde

Zonnebloemen staan bekend om hun heldere kleuren en stralende uitstraling, die vreugde en warmte symboliseren. Het geven van een boeket zonnebloemen kan de dag van de ontvanger direct opfleuren.

zonnebloem paars 1

4. Pioenrozen: Delicate Pracht en Romantiek

Pioenrozen zijn een symbool van romantiek en welvaart. Met hun weelderige bloemblaadjes en zachte kleuren vertegenwoordigen ze liefde, geluk en voorspoed.
Bekijk ook ons blog over pioenrozen

boeket gemengde pioenrozen

5. Tulpen: Kleurrijke Vrolijkheid en Nieuwe Beginnen

Tulpen brengen vrolijkheid en levendigheid met zich mee. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en staan symbool voor nieuwe beginnen en frisse kansen.

Voorjaarsboeket tulpen rood-roze-wit

6. Chrysanten: Respect en Aanpassing

Chrysanten worden vaak geassocieerd met respect en eer, en worden gebruikt in verschillende culturen voor begrafenissen en herdenkingen. Ze zijn een passend geschenk om iemands waarde te erkennen.

herfstboeket gemengde chrysanten1.0

7. Amaryllis: Elegantie en Trots

De majestueuze amaryllis straalt trots en elegantie uit. Met zijn imposante verschijning en levendige kleuren is het een perfecte bloem om bewondering en waardering te tonen.

rode amarylis in vaas

 

8. Iris: Betekenisvolle Symboliek en Hoop

Irisbloemen zijn niet alleen visueel prachtig, maar hebben ook diepe symboliek. Ze vertegenwoordigen hoop, wijsheid en loyaliteit, waardoor ze een attent geschenk zijn voor dierbare vrienden.

 

veldboeket blauw paars

9. Lysianthus: Delicate Charme en Dankbaarheid

Lysianthus, ook wel bekend als ‘eustoma’, straalt delicate charme uit. Met zijn weelderige bloemen en diverse kleuren is het een prachtige manier om dankbaarheid en waardering te tonen.

Boeket roze gemengd

 

10. Strelitzia (Paradijsvogelbloem): Unieke Schoonheid en Exotische Allure

Strelitzia, ook wel bekend als paradijsvogelbloem, is een exotische en opvallende keuze. Met zijn unieke vorm en felle kleuren symboliseert het extravagantie en bewondering.

Tropich boeket 1.0

Deze top 10 mooiste bloemen om cadeau te geven staat in willekeurige volgorde, alle bloemen zijn geschikt om cadeau te doen. Zit jouw favoriete bloem er niet bij kijk dan even tussen de boeketten, daar zit vast een mooi boeket tussen wat helemaal past bij jouw voorkeur.

Bij het kiezen van een bloemengeschenk is het belangrijk om de persoonlijke smaak en voorkeuren van de ontvanger in gedachten te houden. Elk van deze prachtige bloemen draagt zijn eigen betekenis en schoonheid, en kan een speciaal moment verheffen. Of je nu kiest voor de tijdloze roos, de elegante lelie of de kleurrijke tulpen, de schoonheid van bloemen zal altijd een glimlach op iemands gezicht toveren.

Heb je een mooie bloem gevonden tussen onze top 10 mooiste bloemen die perfect past bij jouw cadeau moment, en wil de bloemen vandaag nog bezorgd hebben bij de ontvanger. Bestel dan op werkdagen voor 14:00 uur, na 14:00 uur kan ook nog maar niet meer op alle postcodes. Doe de postcode check op onze website om te kijken of er nog een mogelijkheid is om te bezorgen. De postcode check is zichtbaar tot 15:00 uur, daarna is het niet meer mogelijk om te bestellen voor de zelfde dag. Op zaterdag kun je bestellen tot 12:00 uur voor levering op dezelfde dag, je kunt natuurlijk ook kiezen om de bloemen op een door jouw gekozen datum te laten bezorgen.

Hebben we je geïnspireerd met ons blog Top 10 mooiste bloemen om cadeau te geven, dan is dit misschien ook leuk voor jou.

Fruitmand bezorgen – onze top 5

Fruitmanden zijn de ideale geschenken leuk om te krijgen en leuk om te geven. Laat je een fruitmand bezorgen dan doe je een verantwoorde en gezonde keuze. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, bedankje of ziekenbezoek is, een fruitmand laat zien dat je om iemands gezondheid geeft. Heerlijk vers en vol vitamine, een heerlijke traktatie.

In dit blog onze top 5 lekkerste fruitmanden, waarom dan deze top 5?
We leggen je onze keuze uit, een fruitmand bevorderd niet alleen een gezonde levensstijl, in onze top 5 zitten ook fruitmanden die je als cadeau kunt geven voor feestelijke gelegenheden. Zo is het nog leuker om een fruitmand te bezorgen.

 1. Fruitmand seizoensfruit thee en chocolade
 2. Fruitmand vol met plukfruit
 3.  Mandje fruit met fles sap
 4.  Fruitmand met puzzelboek
 5. Fruitmand de luxe met fes heerlijke bubbels

Fruit is gezond en lekker

Fruit is de perfecte bron van voedingsstoffen en vitamines die ons lichaam nodig heeft. Fruitmanden zitten boordevol gezonde en verse vruchten zoals appels, sinaasappels, bessen en bananen. Deze vruchten bevatten antioxidanten die ons immuunsysteem versterken en beschermen tegen ziekten. Door het geven van een fruitmand moedig je anderen aan om gezonde voedingskeuzes te maken en hun algehele welzijn te verbeteren.

Fruitmand met seizoensfruit, thee en chocolade

Fruitmand 30cm seizoensfruit thee en chocolade Een combinatie van gezond en lekker, veel vers fruit met daarbij heerlijke Master selection thee en een grote reep chocolade. Drie dubbel genieten! Deze fruitmand is de ultieme traktatie voor de zoetekauwen onder ons.


Vitamineboost

Fruit is een uitstekende bron van verschillende vitamines die essentieel zijn voor onze gezondheid. Sinaasappels zijn bijvoorbeeld rijk aan vitamine C, wat het immuunsysteem versterkt en helpt bij het bestrijden van verkoudheid en griep. Door iemand een fruitmand cadeau te geven, geef je hen een smakelijke dosis vitamines die bijdragen aan hun algehele welzijn.

Fruitmand met plukfruit

mand vol met fruit mixEen mand vol! Deze fruitmand is uitstekend geschrikt om cadeau te doen, niet alleen als beterschap wens maar bijvoorbeeld ook als bedankje of voor een verjaardag. 20 stuks plukfruit, makkelijk pakken of uitdelen.


Goed voor je gezondheid

Onderzoek heeft herhaaldelijk aangetoond dat het eten van fruit een positief effect heeft op je gezondheid. Het regelmatig eten van fruit verlaagt het risico op ziekten zoals hart- en vaatziekten. Het geven van een fruitmand is een manier om anderen te helpen deze gezondheidsvoordelen te omarmen en te genieten van de heerlijke smaken die fruit te bieden heeft.

Mandje fruit met grote fles sap

fruitmandje 30cm Deze fruitmand is gevuld met een assortiment van sappige appels, knapperige peren, zoete sinaasappels en andere heerlijke vruchten. Het is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een gezonde traktatie. In de fruitmand zit ook nog een grote fles biologisch vruchtensap verwerkt boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten die het immuunsysteem versterken en de algehele gezondheid bevorderen. Met deze fruitmand geef je niet alleen een smakelijke verrassing, maar ook een boost aan de gezondheid van de ontvanger! Fruitmand bezorgen dat kan 6 dagen per week en op dezelfde dag.


Heerlijk en Vers

Een van de beste dingen aan fruitmanden is dat ze een heerlijke traktatie bieden. De vruchten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd vers en sappig. Van zoete perziken tot sappige peren, een fruitmand zit boordevol smaken die iedereen kan waarderen. Of je nu van knapperige appels houdt of van exotische mango’s, er is voor elk wat wils in een goed samengestelde fruitmand.

Fruitmand met puzzelboekje

fruitmand zeskant met puzzelboekDeze fruitmand is samengesteld met vruchten die bekend staan om hun energiegevende eigenschappen. Denk hierbij aan bananen, peren, druiven en kiwi’s. Deze vruchten zitten boordevol vitamine C en antioxidanten, de perfecte keuze voor mensen die een oppepper kunnen gebruiken. En om de tijd een beetje door te komen een puzzelboekje, een ideaal cadeau als je iemand beterschap wil wensen.


Fruitmand versturen

6 dagen per week en op dezelfde dag bezorgen we de door jouw gekozen fruitmand. Bestel je op werkdagen voor 11:00 uur dan bezorgen we nog op dezelfde dag, of op de door jouw gekozen bezorgdatum. Vergeet niet een leuke persoonlijke boodschap toe te voegen voor de ontvanger, wil je jouw fruitcadeau nog completer maken voeg dan een leuke heliumballon of een knuffel toe aan je bestelling.

Fruitmand met fles heerlijke bubbels

Fruitmand de luxe met fles Veuve du vernay

Deze fruitmand is een feestje! Gevuld met een variatie aan kleurrijke vruchten zoals ananas, sinaasappel, banaan en druiven en een fles heerlijke bubbels, brengt het een feestelijke sfeer in elke kamer. Naast het visuele aspect, biedt deze combinatie van vruchten en bubbels ook een overvloed aan smaak. Fruitmand bezorgen dat kan 6 dagen per week en op dezelfde dag.

Boeket met Hortensia bloemen erin.

Een zomers hortensia boeket in huis, daar vrolijkt je interieur van op. Met deze prachtige grote ronde bloemen in weelderige kleuren brengen deze bloemen een vleugje elegantie en charme in huis. Of je nu een enthousiaste tuinier bent die ze zelf kweekt of gewoon wilt genieten van hun schoonheid in een vaas, in deze blog zullen we alles bespreken wat je moet weten over het verzorgen van een boeket met hortensia, de verschillende varianten, kleuren en bloemsoorten, en hoe je ze langdurig vers kunt houden.

Verzorging van een boeket met hortensia:

Wanneer je een boeket met hortensia’s ontvangt of maakt, is het belangrijk om ze de juiste zorg te geven om hun frisheid en schoonheid te behouden. Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen:

Snijd de stelen schuin af: Voordat je de hortensia’s in een vaas plaatst, snijd je de stelen schuin af onder een hoek van 45 graden. Dit vergroot het oppervlak voor wateropname.

Verwijder overtollig blad: Verwijder eventuele bladeren die onder water zouden komen te staan. Dit voorkomt dat ze gaan rotten en de waterkwaliteit aantasten.

Plaats in schoon water: Vul de vaas met schoon water en plaats de hortensia’s erin. Vul het water na een paar dagen aan of ververs het water als het wat troebel wordt. Als je het water ververst snij dan ook de Hortensia opnieuw schuin af.

Voeg snijbloemenvoedsel toe: Dit helpt de bloemen langer vers te houden en houd het water schoon.

Hortensia’s gedijen het beste in een koele omgeving. Vermijd direct zonlicht en plaats ze op een koele plek in huis.

Hortensia’s zijn echte zomer bloemen wil je meer weten over de verzorging van bloemen met warm weer lees dan dit blog

Hortensia’s uit eigen tuin:

Heb je een Hortensia plant in je tuin dan kun je een boeket maken met je zelf gekweekte bloemen. Hortensia planten geven vaak veel bloemen, een paar bloemen knippen voor in de vaas is daarom meestal geen groot gemis in de tuin. Hortensia planten gedijen goed in de meeste gematigde klimaten en vereisen niet al te veel speciale zorg. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om te overwegen bij het kweken van hortensia’s:

Kies de juiste variëteit: Er zijn verschillende soorten hortensia’s, zoals de populaire Hydrangea macrophylla, Hydrangea paniculata en Hydrangea arborescens. Onderzoek welke soorten het beste gedijen in jouw tuin en bodemtype. Plant op de juiste plek: Hortensia’s gedijen goed in halfschaduw of schaduwrijke omgevingen. Zorg voor goed doorlatende grond met voldoende vochtigheid. Geef regelmatig water: Hortensia’s houden van vochtige grond, dus zorg ervoor dat je ze regelmatig water geeft.

 

Blog hortensia in een boeket 1,0

Let op, als je een paar Hortensia bloemen afknipt voor in de vaas. Doe dit dan niet te snel!

Wacht tot de bloemen stevig aanvoelen, zolang de bloemblaadjes zacht zijn kun je de Hortensia bloemen nog niet gebruiken voor in de vaas. Wacht tot de bloem stevig en door gekleurd is, dit is het moment om er een paar te knippen voor in de vaas. Zachte bloemen zijn niet rijp genoeg voor in de vaas en zullen snel gaan hangen omdat ze meer water nodig hebben dan ze kunnen opdrinken.

Pluk de hortensia’s het liefst vroeg in de ochtend of laat in de avond wanneer de temperatuur koeler is

Bloemen, kleuren en variaties:

Hortensia’s staan bekend om hun grote, bolvormige bloemhoofden die bestaan uit vele kleine bloemen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, roze, blauw, paars en zelfs groen. De kleur van de bloemen kan variëren afhankelijk van de zuurgraad van de grond”

Het gebruik van regenwater in de tuin: Voedzaam en Duurzaam

In ons streven naar duurzaamheid en het verminderen van ons waterverbruik, is het gebruik van regenwater in de tuin een slimme en milieuvriendelijke keuze. In plaats van het kostbare regenwater rechtstreeks naar het riool te laten stromen, kunnen we het opvangen in een regenton en dit voedzame water gebruiken om onze planten te verzorgen. Planten in je tuin doen het goed op opgevangen regenwater, zo ook de Hortensia.

Zomer boeket roze

Waarom regenwater gebruiken in de tuin?

Regenwater is een natuurlijke bron die vrij is van chemicaliën zoals chloor en fluoride, die vaak in leidingwater aanwezig zijn. Dit maakt het ideaal voor het bewateren van planten. Bovendien bevat regenwater voedingsstoffen, zoals stikstof, zuurstof en mineralen, die planten helpen gedijen en groeien. Door regenwater te gebruiken, kun je dus een gezondere en veerkrachtigere tuin creëren.

Het gebruik van regenwater in de tuin is een slimme en duurzame keuze. Het opvangen van regenwater in een regenton en het gebruiken ervan om je planten te verzorgen, biedt voordelen voor zowel jou als het milieu.

Pioenrozen en Hortensia

Wil je ook inspiratie over een andere zomerbloem kijk lees dan ook ons blog over zonnebloemen

Snijbloemen Trends van het Zomerseizoen

Met de zomer in volle gang is het tijd om je huis op te fleuren met prachtige snijbloemen. Of je nu een liefhebber van bloemen bent of gewoon wat vrolijkheid wilt toevoegen aan je interieur, de zomerbloementrends van dit jaar bieden een scala aan opties om uit te kiezen. En het beste nieuws is dat je deze trendy bloemen gemakkelijk kunt laten bezorgen, zodat je zonder gedoe kunt genieten van de schoonheid van het seizoen. Hier zijn enkele van de meest opvallende trends op het gebied van snijbloemen voor deze zomer.

 

zomer blog afbeelding 1

 

Kleurrijk is hot deze zomer

Deze zomer draait alles om levendige kleuren die je huis laten stralen. Denk aan felgele zonnebloemen, dieprode scabiosa, helderblauwe korenbloemen en vurige oranje cosmea. Mix en match verschillende kleuren om een explosie van vrolijkheid en energie te creëren. Deze kleurrijke bloemen brengen de zomerse sfeer rechtstreeks naar je woonkamer.

Laat je huis bloeien met de prachtige trends in zomerbloemen, waar kleuren en geuren samenkomen en de zomer tot leven brengen

De frisse trend van natuurlijke eenvoud

Naast opvallende kleuren is er ook een trend naar eenvoudige en natuurlijke arrangementen. Bloemen met een subtiele uitstraling, zoals witte kamille, delicate lavendel en zachte roze hortensia’s, zorgen voor een rustgevend en verfijnd effect. Combineer deze bloemen met groene bladeren en takken om een minimalistisch en elegant boeket te creëren. Deze trend pas perfect in een licht interieur, zoals een Licht Scandinavisch met wit en aarde tinten.

Exotische Tropen:

Breng de tropen naar je huis met exotische bloemen die de zomerse vibe versterken. Denk aan felgekleurde orchideeën, prachtige heliconia’s, tropische lelies en opvallende bird of paradise. Deze bloemen zijn een blikvanger en brengen een vleugje exotisme in je interieur. Vergeet niet om ze goed te hydrateren, aangezien deze bloemen vaak extra zorg nodig hebben. Deze bloemen trend pas in meerdere interieurs, Ibiza stijl, Minimalistisch interieur, knus landelijk, creatieve bohemian.

 

allium flowers 2021 08 26 16 53 01 utc

Duurzaamheid en Lokale Bloemen:

Naast het genieten van prachtige bloemen is duurzaamheid een belangrijke trend deze zomer. Kies voor lokale bloemen die minder kilometers hebben afgelegd en ondersteun daarmee lokale kwekers. Bloemen zoals zonnehoed, duizendblad en klaproos zijn perfecte voorbeelden van inheemse bloemen die je kunt gebruiken in je boeketten. Deze bloemen kun je vaak zelf plukken uit de berm bij jouw in de buurt, zo kunnen ze een mooie aanvulling zijn op het boeket van deBloemist.nl.

Wat vrouwen willen en wat mannen geven op Valentijnsdag

Als je als man Valentijn ook te commercieel vindt, dan zul je vast niet de enige zijn. En als je als man nog steeds rozen koopt voor je vrouw, dan ben je ook niet de enige. In de week van Valentijn worden rond de 100 miljoen rozen geveild in Nederland bij bloemveiling FloraHolland, wat met een gemiddelde bos van 20 rozen, neerkomt op 5 miljoenen boeketten rozen. Ook al zegt men er niets aan te doen, het blijkt dat het gros van de mannen toch (wel of niet toegevend) rozen koopt voor zijn geliefde. Maar is de vrouw anno 2014 nog wel tevreden met een ‘minder’ originele bos rozen op deze ‘te’ commerciële dag?

Valentijnsdag of Valentijn?

Je kunt je geliefde overladen met cadeaus op Valentijnsdag en in een volgepropt restaurant binnen 1,5 uur naar buiten worden gewerkt. Is het echter niet beter om het hele jaar door de liefde te vieren en te vereren? Op 14 januari zou je ook eens uit eten kunnen gaan of thuis kunnen komen met een bloemetje. Want liefde voor je man of vrouw moet er toch eigenlijk altijd zijn? Valentijnsdag zou dan gewoon Valentijn moeten heten, met het hele jaar door koppels die met elkaar uit eten gaan en elkaar verrassen. Of past dit niet meer in ons drukke schema van 2014 en hebben we echt maar één dag in het jaar waarop we een automatische herinnering in onze agenda hebben staan om een cadeau te kopen?

’’We zien ieder jaar steeds meer boeketten met hartjes en knuffels het hele jaar door verstuurd worden. Echter blijven rozen op Valentijnsdag toch de favoriet van miljoenen vrouwen. Daarbij is er ook nog een andere verschuiving te zien; single Nederland stuurt ook steeds vaker bloemen om hun beste vriend of vriendin te verrassen. Een boeketje doet het namelijk altijd goed.’’ – Thomas, deBloemist.nl

valentijn2018 2

Wat mannen geven

Wat mannen geven is eigenlijk heel kort samen te vatten. Veel mannen komen niet verder dan bloemen, parfum, een sierraad, lingerie, een etentje of als de crisis niet te hard is toegeslagen, een weekendje weg. Daar staan ze dan lang voor in de rij bij de bloemist, nog even snel na het werk voordat ze naar huis rijden. Toch zijn er nog veel ergere cadeaus dan het ouderwetse bloemetje. Een strijkijzer, of nog erger; een dieetboek of anti-rimpelcrème. Dan kun je inderdaad beter op ‘safe’ spelen.

Aandacht en huishoudelijke hulp gevraagd

Vrouwen willen dat er ‘echt’ aan ze wordt gedacht, zonder automatische agenda herinnering en zonder een commerciële verplichte dag. Aandacht is het toverwoord voor het ‘oh zo drukke’ 2014. Liefdevolle aandacht, zonder studiosport op de buis, werklaptop op schoot of een schoonmoeder op de bank. Het gaat niet om het cadeau, maar om romantische aandacht, een beleving, een blijvende herinnering. En niet alleen op Valentijnsdag.

Als je vrouwen vraagt wat ze van mannen willen, dan ligt frustratie van huishoudelijke hulp ook vaak op het puntje van hun tong. Geen vuile sokken door het huis, een vetvrij gasfornuis, niet drie keer dezelfde vraag te hoeven beantwoorden, niet de enige zijn die de stofzuiger uit de kast pakt en… ondanks de vrouw zegt niets te hoeven met Valentijn toch een bloemetje krijgen. Vrouwen zijn ingewikkeld, of vragen ze eigenlijk toch heel eenvoudige dingen?

Vrouwendag

Je hoort nauwelijks mannen op de dag na Valentijn roddelen over cadeaus, terwijl vrouwen direct met hun vriendinnen zullen delen wat ze van hun geliefde hebben gehad. Als een vrouw als enige van haar vriendinnengroep een bos met 30 rozen heeft gehad, zal ze met trots vertellen hoe lief haar Valentijn is. Als ze als enige niets heeft gehad, dan heb je een teleurgestelde vrouw op de bank zitten. Koop dus toch net zoals 5 miljoen anderen een bos rozen ook al hoeft ze niets. Een bos rozen blijft bij vrouwen ‘altijd goed’. Zeker als je ze naar haar werk stuurt, waar collega’s meteen zien dat zij degene is die wel iets voor Valentijnsdag heeft gekregen. Inspelen op gevoelens, emoties en vooral, op haar jaloezie.

Het mag dan allemaal wat generaliserend zijn, maar van een beetje meer aandacht, huishoudelijke hulp en toch dat ouderwetse bloemetje waar ze mee kan pronken op haar werk of bij vriendinnen, worden veel vrouwen blij. Moeilijk hoeft het dus niet te zijn.

Wil je nog een blog lezen? Misschien is ons blog “Top 10 mooiste bloemen om cadeau te geven” interessant voor je.

Stap voor stap een paasstukje maken

Word jij ook zo blij van de lente? Bloeiende bomen, langere dagen en een heerlijk zonnetje. En de leukste feestdagen! Pasen is bij uitstek het moment om wat vrolijke lentesfeer in huis te halen. Zo kan je een prachtig paasboeket bestellen of zelf aan de slag gaan met een mooi paasstukje. Ideaal als bedankje voor die fijne paasbrunch, maar het is ook een prachtige eyecatcher op je eigen paastafel. Zelf een paasstukje maken is makkelijker dan je denkt. In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je te werk gaat. Lees gauw verder en ga lekker aan de slag!

Wat heb je nodig om een paasstukje te maken?

Om te beginnen kies je een goede basis voor jouw paasstukje. Hier kan je een stuk oase (steekschuim) voor gebruiken, maar ook een vaas, mand of plantenpot is zeer geschikt. Daarnaast is het handig om wat ijzerdraad en een snoerschaar klaar te leggen. En de materialen voor jouw paasstukje? Die kies je helemaal zelf. Denk bijvoorbeeld aan mooie voorjaarsbloemen, groene takken, een stukje mos, houtsnippers en donsveertjes. Wanneer je een staaldraad mand of doorzichtige vaas gebruikt, zijn (gekleurde) eieren of jellybeans ook een leuke toevoeging!

Stap voor stap een vrolijk paasstukje maken

Heb je alle materialen verzameld en zin om te beginnen? Mooi! Op deze manier maak je stap voor stap jouw eigen paasstukje:

 1. Als je oase gebruikt, laat deze dan minimaal een uur in water weken. Wanneer het groene schuim goed nat is, kan je aan de slag!
 2. Denk goed na over waar je het paasstukje neer wilt zetten. Als je het midden op tafel plaatst, dan wil je dat je paasstukje er van alle kanten mooi uitziet en heb je ruimte om je paasstukje wat hoger te maken. Zet je ‘m liever op de schouw of vensterbank? Let dan op dat je paasstukje een formaat heeft dat hier past.
 3. Groene materialen zoals takken en mos vormen de basis van je paasstukje. Ze geven een frisse uitstraling en zorgen dat de bloemen niet te snel overheersen. Daarom verdeel je eerst het groen over je paasstukje. Houd eventueel een paar stukjes over voor de afwerking.
 4. Hierna zijn de bloemen aan de beurt! Snijd je bloemen op de juiste lengte schuin af en steek ze voorzichtig in je paasstukje. Combineer verschillende kleuren en bloemsoorten voor een vrolijk resultaat.
 5. Klaar met de bloemen? Dan is het tijd voor de versiering. Pak je donsveertjes, eierschalen, houtsnippers of andere extra’s erbij en laat je creativiteit de vrije loop.
 6. Vul tenslotte lege plekje op met een beetje mos of een paar houtsnippers. Zo maak je jouw paasstukje helemaal af!

Bestel de mooiste paasboeketten bij deBloemist.nl

Met deze tips kan je eenvoudig een paasstukje maken! Wil je liever een paasboeket bestellen? Bij deBloemist.nl heb je ruime keuze en laat je bloemen eenvoudig bezorgen op elk adres in Nederland. Haal de lente in huis of verras je geliefden met een vrolijk boeket!

 

Zorgeloos online je Kerstboeket en kerststuk bezorgen

Kerstboeket en kerststuk. De decembermaand komt steeds dichterbij. Voordat we het weten zitten we aan het kerstdiner en
kijken we terug op de mooie momenten van het afgelopen jaar. Wie heeft jou dit jaar een speciaal
gevoel gegeven of wie heeft er voor jou klaar gestaan? Verras deze persoon met een handgemaakt
kerststuk of een prachtig kerstboeket. Je mag het natuurlijk ook cadeau doen aan jezelf!

Prachtig kerststuk bestellen

Een onmisbaar item tussen ieders kerstdecoraties is toch wel het kerststuk. Onze kerststukjes zijn te
verkrijgen in allerlei soorten, maten, kleuren en vormen. Zo hebben we een passend kerststuk voor
in elk huis, interieur en elke ruimte. Ga je voor een klein kerststukje in de traditionele kleuren rood
en groen, versierd met dennenappels? Of heb je liever een groot en elegant kerststuk met kaarsen
en gouden details als stralend middelpunt van je kersttafel?

Ons uiteenlopende assortiment biedt voor ieder wat wils. Een kerststuk is een populair item, zowel als (kerst)cadeau of om jezelf te
verwennen. En het makkelijkste is: jij bestelt en wij komen het kerststuk bezorgen tot aan je deur, zodat je snel kunt genieten van dat extra beetje kerstsfeer!

Kerstboeket met oog voor details

Niet alleen met een kerststuk haal je het kerstgevoel in huis. Bekijk ook eens ons assortiment
speciaal samengestelde kerstboeketten. Aan de hand van prachtige kerstbloemen in allerlei kleuren
en maten stellen wij een boeket voor je samen waar je jezelf of iemand anders mee verwent.

Plaats een kerstboeket als eyecatcher op de salon- of eettafel, naast de tv of in je werkruimte. Bestel het boeket dat er voor jou uitspringt en onze bloemisten zullen het kerstboeket en kerststuk bezorgen aan huis of bij die ene speciale persoon die je wilt verrassen.

Kerst dinner

Laat je kerstboeket of kerststuk bezorgen

Wil jij met het oog op de kerstdagen een kerstboeket of kersstuk bestellen? Dat is nu heel gemakkelijk, want wij bezorgen door heel Nederland. Afhankelijk van het door jou gekozen product
laten wij zien op welke dag wij het kerstboeket of kersstuk bezorgen. Kies de datum en het dagdeel dat jou het beste uitkomt en voor je het weet staan we bij jou op de stoep.

Ook voor of na de kerstdagen een mooi bloemetje in huis? Bij deBloemist laat je gemakkelijk bloemen bezorgen, altijd op een adres en moment naar keuze.

Zin in meer inspiratie lees dan ook ons blog: Kerstkrans maken

Terug naar boven